Menu
Discover books drenched in Greek sunshine1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ ΕΥΚΛΕΙΔΕΙΟ9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ5ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων6ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ  ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ - ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ2ο Γενικό Λύκειο Μεγάρων1ο Γενικό Λύκειο Μεγάρων2ο Γυμνάσιο Μεγάρων4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝΠολιτιστικός Σύλλογος Νέου Μελιού ''Αγία Τριάδα''3ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων.ΜΠΛΟΚ ΒΟΥΡΚΑΡΙ ΜΕΓΑΡΩΝΚέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π)ΧΑΡΤΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝWEB-TVΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015-2019ΤΜΗΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

21-09-2020 ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ. ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:

Η Παλιά Εθνική από τον φόρο μέχρι την σχολή πιλότων,

Η πάροδος της Παλαιάς Εθνικής απέναντι από την οδό Ιάπιδος.

Η οδός Μινώας από τα φανάρια μέχρι το βενζινάδικο ΕΛΙΝ

Η οδός Νίσσου από το αντλιοστάσιο μέχρι την οδό Μινώας στο ΕΥ ΚΟΥΖΙΝ

Οι κάθετοι δρόμοι μεταξύ ΠΕΟΑΚ και Νίσσου (οδοί Θεοκρίτου, Πλάτωνος και Πανταζοπούλου)

Οι κάθετοι δρόμοι μεταξύ ΠΕΟΑΚ και Μινώας(οδοί Βυζαντίου, Συρακουσών, Μεγάρων Υβλαίων, Χρυσοστόμου Σμύρνης, Σηλυμβρίας και Ημέρας)

 

Οι κάτοικοι πρέπει να καλέσουν υδραυλικό της επιλογής τους και να συνδέσουν την οικία τους με το νέο δίκτυο ύδρευσης.

Το παλαιό δίκτυο θα καταργηθεί στις 30/10/2020, οπότε θα διακοπεί η υδροδότηση, άνευ άλλης ειδοποίησης.

 

Για πληροφορίες καλέστε στην Τεχνική Υπηρεσία 22960 81042 κ. Μουρελάτου Αικατερίνη

 

03-09-2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΩΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ

 Πίνακας Διοριστέων Πλήρους Απασχόλησης

 Πίνακας Διοριστέων Μερικής Απασχόλησης

 Πίνακας Κατάταξης Πλήρους Απασχόλησης

 Πίνακας Κατάταξης Μερικής Απασχόλησης

 Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Αποκλεισθέντων Υποψηφίων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σήμερα 28 Αυγούστου 2020 αναρτήθηκαν στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Μεγάρων Χρ. Μωραΐτου και Γ. Μαυρουκάκη , οι Πίνακες Κατάταξης των υποψηφίων για την πλήρωση θέσεων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου.....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Σήμερα 28 Αυγούστου 2020 αναρτήθηκαν στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Μεγάρων Χρ. Μωραΐτου και Γ. Μαυρουκάκη , οι Πίνακες Κατάταξης των υποψηφίων για την πλήρωση θέσεων με σχέση εργασίας  Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για τις υπηρεσίες καθαρισμού Σχολικών Μονάδων του Δήμου Μεγαρέων.
Κατά των Πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους ή άσκηση αντίρρησης ατελώς , μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης , εντός  αποκλειστικής προθεσμίας δύο (2)  εργασίμων ημερών  , ήτοι την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 και την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 , στην ηλεκτρονική διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Μετά την εξέταση των αντιρρήσεων οι τελικοί πίνακες θα αναρτηθούν στον Πίνακα Ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου

02-03-2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ Η ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ Η ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. 

 
ΟΔΗΓΙΕΣ TOY ΕΟΔΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΛΟΙΜΩΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΡΟΝΑΪΟ 2019-nCoV ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ .
 
ΔΕΙΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ .
 

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

 

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΡΕΩΝ.

Ο Δήμος μας, προσανατολισμένος στην κυκλική οικονομία και στην βιώσιμη ανάπτυξη, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» εφαρμόζει Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, στο οποίο όλοι οι δημότες μπορείτε να ανακυκλώνετε άδειες συσκευασίες , συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα για την περιοχή μας.

Το Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης («Σπιτάκι» Ανακύκλωσης) του Δήμου μας είναι τοποθετημένο στο εξής σημείο:

ü  Πλατεία Ολυμπιονικών (περιοχή πρώην εργοστασίου Ερκίς)

 

Στο σημείο αυτό μπορείτε να επιστρέφετε για ανακύκλωση πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες με ανταποδοτικό κίνητρο. Για κάθε 33 συσκευασίες που ανακυκλώνετε, σας επιστρέφεται 1€, το οποίο μπορείτε είτε να το εξαργυρώσετε στα συνεργαζόμενα supermarketγια δωρεάν αγορές, είτε να το δωρίσετε υπέρ του κοινωνικού έργου της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών που ενισχύει τις λιγότερο ευνοημένες ομάδες και τις συνθήκες διαβίωσής τους με τα «Γεύματα Αγάπης».

Σας περιμένουμε όλους στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου μας, για να ανακυκλώσουμε όλοι μαζί, γιατί το περιβάλλον και η προστασία του είναι υπόθεση όλων μας.

  

ΙΕΡΟΙ ΝΑΟΙ - ΜΟΝΕΣ

ΦΟΡΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΦΟΡΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ